De 3e editie van het Sportfestival Maarsseveen vindt plaats op 26 augustus in samenwerking met de LachRun!

 

Programma

OM 12u opent het Sportfestival haar deuren en brengt ons diverse runs:

 

Obstacle KidsRun

Vorig jaar de onwijs gave Obstacle KidsRun gemist? Geen zorgen! Dit jaar komt er een vervolg op! Inclusief springkussen, door het mulle zand, over diverse hindernissen en dwars door het woud van de Maarsseveeense Plassen! De KidsRun wordt speciaal georganiseerd voor kinderen van 4-12 jaar oud. Zorg dat je er bij bent!

START 13u

 

Swim-Run

De vertrouwde Swim-Run staat ook dit jaar weer op het programma. We beginnen deze keer met zwemmen, 500 meter en vervolgen de wedstrijd met 1 rondje om de plas dat is ongeveer 4,8 kilometer. Zowel de start als de finish is in het evenementendorp.

START 13.30u

 

LachRun

De hardloopafstanden worden dit jaar georganiseerd onder de noemer LachRun! Het betreft een run van 1 of 2 rondjes om de plas, dat is 4,8km of 9,6km. Wedstrijd of gewoon voor fun, wat jij wilt! Ben je benieuwd wat de LachRun precies inhoudt? Klik dan hier

START 13.30u

 

 

 

Kosten

Kosten vroegboekkorting tussen 22 mei 15.00 en 12 juni 00.00
Kids Run €5
3 of 6 (S)miles €12
Run Swim €12

Kosten online bestelling tussen 13 juni 00.01 en 24 augustus 00.00
Kids Run €6
3 of 6 (S)miles €14
Run Swim €14

Kosten op de dag zelf – geen pin aanwezig
Kids Run €7
3 of 6 (S)miles €16
Run Swim €16

 

Sportfestival 

Vanaf 12 uur ben je welkom op in het festival dorp voor een drankje, om te relaxen bij het water, om aan te moedigen bij de kidsrun en om je mentaal voor te bereiden! Na afloop kun je een hamburger eten en de winnaars van de runs aanmoedigen. Dit zal niet alleen op tijd zijn. We komen hier nog op terug. Maar hint: trek je leukste en vrolijkste outfit aan!

Unieke LachRun loopshirts
Op de dag zelf zijn er LachRun Shirts te kopen! Wil je er sowieso eentje bemachtigen mail ons dan op info@lachrun.nl met je maat! Op is Op!

Fotografie
Tijdens de LachRun kunnen deelnemers op de foto worden gezet, door zowel publiek, organisatie als pers. Hou hier rekening mee en doe je haar goed en zet je breedste lach op je gezicht!  🙂