geplaatst in: Uncategorized | 0

Sportfestival Maarsseveen | Sporten voor het goede doel
De tweede editie van Sportfestival Maarsseveen vindt plaats op 27 augustus 2016 en heeft als thema Sporten voor het Goede Doel. Doe mee aan het koningsnummer de Aquathlon of één van de hardloopafstanden en blijf gezellig hangen na afloop op de braderie. Dit jaar is er ook aan de kleintjes gedacht!

Kom met het hele gezin naar Sportfestival Maarsseveen en maak er een sportieve, gezonde én gezellige dag van voor de hele familie!

Naast een Aquathlon en verschillende hardloopafstanden, kun je dit jaar op Sportfestival Maarsseveen ook bootcampen, een klasje yoga of pilates volgen. Daarbij wordt er een Kidsrun voor onze kleine sporters georganiseerd. De lessen aerobics zijn speciaal ontwikkeld voor ouders én hun kinderen. Verder is er een springkussen en een schminkhoek voor de kleine sportertjes. Net zoals vorig jaar kun je na het sporten ontspannen in het start- en finishdorp met een biertje, een gratis massage of een biologische burger. Het wordt weer een gezellige, sportieve dag voor jong en oud!

Schrijf je nu in voor Sportfestival Maarsseveen!

#Sportfestival Maarsseveen #SFM
Volg Sportfestival Maarsseveen op Facebook, Instagram en Twitter (Sportfestival2016) voor leuke acties en blijf op de hoogte van de voorbereidingen!

Mocht je suggesties, vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via de verschillende social media.

Hieronder een sfeerimpressie van Sportfestival Maarsseveen van 2015

053026

049060

015051Sportfestival Maarsseveen 2015